Op onze zorgboerderij werken we met een vast team aan coaches. We stellen ze graag aan je voor!

Judy Kerkhofs-Roozen
Na jaren in de zorg werkzaam geweest te zijn, zijn we de uitdaging aangegaan om De Laarhoeve te straten, op de mooie locatie waar ik ben geboren en getogen. Er is sinds 2000 veel veranderd op De Laarhoeve, maar één uitgangspunt is altijd gebleven “een zinvolle en leuke werkplek aanbieden voor mensen die in de arbeidsmarkt niet mee kunnen”. Het mooiste van De Laarhoeve vind ik dat we het steeds voor elkaar krijgen om de deelnemers veel te leren, door te kijken waar de kracht van de deelnemers zit, niet geremd door hun beperking.De grote variëteit aan deelnemers en werkzaamheden maakt het dat niet één dag hetzelfde is op De Laarhoeve, ook dat maakt het erg leuk.

Maria Roozen-Smulders
Hallo, ik ben Maria. Mijn achtergrond is landbouwondernemer met de focus op gezondheid en gezond ondernemerschap. De Laarhoeve is uniek in de benadering van mensen, want ieder mens heeft talenten. De Laarhoeve geeft mensen ruimte om die talenten in te zetten en uit te bouwen. Taken en taakjes verdelen en zo samen een mooie plaats creëren voor mensen die er toe doen, ieder op zijn of haar eigen niveau. Normaal waar mogelijk, speciaal waar nodig.

Jac Roozen
Ik heb tot 2000 op De Laarhoeve gewoond en gewerkt op mijn agrarisch bedrijf. In 2000 hebben we samen met onze dochter hier een zorgboerderij gesticht. Ik help nu met veel plezier op de boerderij. Ik ben manusje van alles in de breedste zin van het woord. Ik ben mede-eigenaar, adviseur, klusjesman en verder alles wat van de riek af valt. Ik geniet vooral van het omgaan met de medewerkers en met name als ik zie dat ze het naar hun zin hebben en de enorme ontwikkeling die zij doormaken.

John Kerkhofs
Hoi, ik ben John Kerkhofs. 15 jaar geleden ben ik samen met mijn vrouw Judy en mijn schoonouders begonnen met De Laarhoeve. Ik heb een opleiding als metaalbewerker en heb daar ook altijd in gewerkt. In 2000 heb ik mijn diploma voor activiteitenbegeleider behaald. Op De Laarhoeve ben ik verantwoordelijk voor het buitenwerk. Door mijn technische achtergrond pik ik ook vaak de onderhoudsklussen op. Het werken met de medewerkers geeft me veel voeldoening, vooral het aanleren van de vele werkzaamheden aan de medewerkers vind ik leuk. Als iedereen ’s avonds naar huis gaat en ze hebben lekker gewerkt die dag, is ook mijn dag weer goed.

Lia Mijs
Hallo, ik ben Lia Mijs. Vanaf 2003 ben ik werkzaam op De Laarhoeve. Na een opleiding in de zorg, heb ik gekozen om bloemist te worden. Bij De Laarhoeve komen deze twee zaken mooi samen. Buiten met de deelnemers de pluktuin onderhouden; onkruid wieden, schoffelen en snoeien. Maar ook planten zetten en vermeerderen. In de wintermaanden help ik de deelnemers met kerststukjes en droogkransen te maken voor ons winkeltje. De meeste materialen die we gebruiken, hebben we met de deelnemers zelf geoogst, verzameld en gedroogd.

Riet Denissen
Ik werk sinds 2008 bij De Laarhoeve in de productiekeuken, waar we samen met de medewerkers groenten en fruit conserveren. De medewerkers maken de groenten en fruit schoon en wassen en snijden deze vervolgens. Daarna kan ik het koken en kunnen de potten gevuld worden, waarbij ik allerlei hulp krijg bij onder andere de potten en deksels klaarzetten, gevulde potten in de terugkoelbak plaatsen en er ook weer er uit halen natuurlijk. Als dat gedaan is, kan men etiketteren en kan de voorraad naar het magazijn. Verder zijn er nog allerlei andere werkzaamheden in de keuken waarbij ik hulp krijg. We doen het samen, want samen vormen we een team.

Ineke Neggers
Hallo, ik Ineke Neggers en ben werkzaam als activiteitenbegeleidster binnen Zorgboerderij De Laarhoeve. Mijn oorsprong begint in Westelbeers, waar ik zelf opgegroeid ben op een boerderij. Na het afronden van mijn opleiding als begeleidster ben ik vele jaren werkzaam geweest binnen een woonvoorziening bij Prisma en vanaf 2008 binnen gerold bij De Laarhoeve. Een zeer leuke werkplek! Waarom? Door de diversiteit van medewerkers en werkzaamheden, door het werken in kleine clubjes, waar medewerkers op eigen niveau kunnen werken en door structuur en duidelijkheid bieden, groeien in eigenwaarde en zelfstandigheid, gezelligheid en stimuleren, en zo… kan ik nog wel even doorgaan…

Nieuwsgierig geworden naar het werken en wonen op De Laarhoeve? Neem contact met ons op of kom zelf maar eens kijken!