Aan de rand van de bebouwde kom en het beschermde natuurgebied Diessens Broek ligt in Diessen de De Laarhoeve, een Noord-Brabants bedrijf waar dagbesteding wordt aangeboden voor mensen met een verstandelijke beperking. De Laarhoeve biedt ruimte voor 25 medewerkers die hier dagelijks kunnen deelnemen aan allerlei activiteiten. De activiteiten die op de de boerderij tijdens de dagbesteding worden aangeboden zijn divers. Van werken in de keuken of het magazijn tot het werken op het land, in de tuin of in de kassen. Het kan allemaal.

Judy Kerkhofs – Roozen is de drijvende kracht achter De Laarhoeve. Geboren en getogen als boerendochter in het Noord-Brabantse Diessen, nam zij in 2000 het boerenbedrijf van haar ouders over en veranderde ze de boerderij in een plek waar mensen met een (meervoudig) verstandelijke beperking de kans krijgen om zich te ontplooien, en zo combineerde zij haar jarenlange ervaring in de zorg met haar liefde voor het boerenland.

Op De Laarhoeve vind je ook een officiële landwinkel met de eigen streekproducten van De Laarhoeve en het productverwerkingsbedrijf, waar groente en fruit worden verwerkt tot volwaardige (streek)producten, zoals jam, stamppot, soepen, sauzen en nog veel meer.

Gevestigd in Diessen, Noord-Brabant

De Laarhoeve bevindt zich in de Laarstraat op nummer 16 in Diessen (Noord-Brabant) en is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed te bereiken. Het Noord-Brabantse Diessen ligt niet ver van Tilburg, Hilvarenbeek, Esbeek, Oirschot, Goirle, en is ook vanuit Eindhoven goed te doen.

Brabantse boerderij De Laarhoeve

Het team van De Laarhoeve bestaat uit een vaste groep ervaren professionele coaches en vrijwilligers, die altijd vol enthousiasme klaar staan om met onze medewerkers aan de slag te gaan. De Laarhoeve beschikt over verschillende kwaliteitskeurmerken, erkenningen en waarborgen, waaronder de AWBZ-erkenning.

De Laarhoeve accepteert alleen medewerkers met een passende indicatie. Op basis van deze indicatie kan een medewerker worden geplaatst worden via PGB, de drie regionale zorgaanbieders (Amarant, ASVZ en Prisma) of op onze AWBZ-erkenning.