Op zaterdag 21 maart is het feest op De Laarhoeve! De wandelroute over het terrein van De Laarhoeve is klaar en wordt aangesloten op het wandelroutenetwerk en dát willen we niet zomaar voorbij laten gaan.

Graag nodigen we je dan ook uit om zaterdag 21 maart (om 13.30 uur) de opening van het wandelpad met ons mee te vieren. Plus dat we natuurlijk graag willen laten zien wat we de afgelopen tijd allemaal op De Laarhoeve hebben gedaan. Onze mensen hebben hard en enthousiast gewerkt om De Laarhoeve weer een stukje mooier te maken en dat willen we graag met jullie delen.

Wandelend de lente in!

Zaterdag 21 maart, de dag dat de lente officieel begint, openen we ons mooie wandelpad. Onze burgemeester Ryan Palmen heeft toegezegd het startschot van de officiële openstelling te willen doen. Na het ontvangst met warme chocomelk in onze keuken en kantine wandelen we door de pluktuin naar de plaats waar ons naambord zal worden onthullen. Al wandelend kun je genieten van de metamorfose die De Laarhoeve heeft ondergaan en nog steeds ondergaat. Na de onthulling van het naambord lopen we we verder over het bruggetje, langs de Reusel richting de parasol, die in samenwerking hebben geplaatst met ZLTO en Land van Hilver. Onder het genot van een lekkere kop soep kunnen we daar heerlijk genieten van de rust die De Laarhoeve uitstraalt.

De wandelroute op De Laarhoeve biedt een mooie wandeling, maar graag zouden we zien dat je vanaf De Laarhoeve zo het overloopgebied Diessens Broek in zou kunnen lopen. Daarom zijn we druk in overleg met Brabants Landschap, Waterschap en gemeente om een wandelontsluiting naar het overloopgebied Diessens Broek mogelijk te maken.

Wie een feestje geeft, betaalt

Wie een feestje geeft, betaalt natuurlijk. Daarom zijn er aan deze middag ook geen kosten verbonden.

Mocht je toch niet met lege handen willen komen en De Laarhoeve een warm hart toedragen, doneer dan iets voor ons nieuwe project: het realiseren van een oplaadpunt voor elektrische fietsen. Dit oplaadpunt willen we graag plaatsen voor De Laarhoeve bij het infobord en fietsknooppunt.

Tot zaterdag 21 maart! We kijken uit naar je komst!