Vacature Allround Financieel-Administratief medewerker

Update 08-01-2017: op dit moment is het niet meer mogelijk om te solliciteren.

 Allround Financieel-Administratief medewerker

Ontwikkelboerderij De Laarhoeve is sinds 2000 een zorgboerderij en heeft oog voor de mensen die er werken en de producten waarmee zij werken. Naast een zorgboerderij, is Ontwikkelboerderij De Laarhoeve vooral een bedrijf waar mensen met een beperking zo normaal mogelijk functioneren. Ontwikkelboerderij De Laarhoeve voorkomt de verspilling van menselijk talent en verwerkt tweede keus groente- en fruitproducten tot lang houdbare en smaakvolle kwaliteitsproducten als jam en chutney. In 2018 gaan we met behulp van een Europese subsidie uitbreiden met een nieuwe productielocatie. Daarnaast gaan we samen met twee partners een nieuwe woonlocatie ontwikkelen. Volop beweging dus. Vanwege het vertrek van onze huidige Financieel-Administratief medewerker, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor de positie parttime financieel-administratief medewerker.

Jouw rol bij De Laarhoeve

Als boekhouder ben je verantwoordelijk voor de financiële en productie administratie. Jouw takenpakket bestaat uit het verwerken van inkomende en uitgaande bankbetalingen en kasadministratie. Ook facturatie, debiteuren- en crediteurenbeheer en het verzorgen van verschillende fiscale aangiftes en urenregistratie behoren tot jouw takenpakket. Je verzorgt de maandafsluiting en bereidt de jaarafsluiting voor het administratiekantoor voor. Je denkt actief mee met bedrijfsprocessen en bewaakt kwaliteitssystemen (zoals HACCP). Je bent tevens betrokken bij het berekenen van de kostprijzen van de producten die gemaakt worden op De Laarhoeve. Kortom: een allround rol als administrateur.

Wat vragen wij

  • Een afgeronde opleiding op minimaal mbo4-niveau richting financieel administratief
  • Enkele jaren ervaring in het voeren van financiële administraties binnen een kleine onderneming
  • Goede kennis van MS Office (Excel, Word en Outlook) en een boekhoudprogramma (bij voorkeur AccountView)
  • Je werkt gestructureerd en accuraat en betrokken bij de maatschappelijke doelstelling van De Laarhoeve.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wij bieden

  • Een maatschappelijk relevante werkomgeving
  • Een bedrijf dat volop in ontwikkeling is
  • Veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief

Het gaat om een parttime functie (18 – 20 uur per week) met uitzicht op uitbreiding van het aantal uren eind 2018.

Kun jij je vinden in dit profiel? Solliciteer dan nu via koen.roozen@gmail.com. Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen neem dan gerust contact op met Judy Roozen op het telefoonnummer 06 2719 2265.Vacature