Wat is er op onze boerderij te doen?

Cincopa WordPress plugin

Ben je graag creatief bezig? Vind je het leuk om in een keuken te werken? Of werk je graag buiten op de boerderij, in de tuin of in het bos? Bij ons kan dat!

Het hele jaar door zijn er bij ons verschillende klussen te doen. Van werken in de keuken tot creatief bezig zijn. Er is bij ons op de ontwikkelboerderij van alles te doen. Kijk maar:

 • Werken in keuken
  In de keuken maken wij soep, stamp, salades, jam, stoofperen en rode kool. Wij kopen groente en fruit bij boeren uit de omgeving en verwerken dit tot een lekker streekproduct.
 • Werken in het magazijn
  De producten die we in de keuken maken, moeten een etiket krijgen, gesorteerd en klaargezet worden voor onze klanten.
 • Werken in de kas en de tuinen
  Er is altijd wat te doen. We scheuren stekjes en zaaien in de kas voor de pluktuin en verkoop. En in de tuin verzorgen we bloemen en planten en kruiden. We hebben zelfs een eigen moestuin.
 • Creatief bezig zijn
  Samen met een bloemist kan je bij ons bloemstukken, droogdecoraties en boeketten maken. Maar we maken ook vogelhuisjes, insectenhotels en beeldjes van hout.
 • Hout verwerking
  Regelmatig gaan onze mannen en vrouwen naar het bos om daar bomen te zagen. Het hout moeten we op de boerderij nog klieven en stapelen.
 • Onderhoud
  We zorgen goed voor de spullen waarmee we werken. Er zijn veel klusjes te doen in de winkel, kantine, de bussen, de fietsen, het bedrijf en het terrein.
Werken met zorg

De Laarhoeve is een leuke plek om te werken. We praten ook niet over dagbesteding, maar over werken met zorg. Er is een vaste club mensen om je te helpen met je werk. Onze coaches kregen bij het tevredenheidsonderzoek een dikke 8. Eén van onze medewerkers zei pas: “Werken op het land doe ik graag, maar het is ook fijn dat we binnen kunnen werken als het buiten heel warm of heel koud is.”

Werktijden

Op onze boerderij werken we van maandag tot en met vrijdag, van half tien tot half vijf. We kunnen je als het nodig is thuis ophalen en aan het einde van de dag ook weer naar huis brengen.

Kom eens langs!

Lijkt het je leuk om op onze boerderij te werken? Kom dan eens een dagje langs om op proef mee te werken, zodat jij ons en wij jou beter leren kennen. Neem contact met Judy op voor meer informatie of een afspraak op 013-5044744 of judy.kerkhofs@delaarhoeve.nl. Leuk!