delaarhoevemedewerkers

Miranda:
“Ik vind al het werk leuk om te doen. De collega’s die hier werken, maken het werk extra leuk. Bloemstukjes maken, buiten werken, bloemen afknippen en onkruid plukken, doe ik graag. En soms zet ik koffie en thee. De leukste taak vind ik in de zomer onkruid plukken. In de zomer ga ik ook weer op zoek naar lieveheersbeestjes.”

Petra:
“Ik ga graag naar De Laarhoeve toe. Ik doe het werk graag, heb leuke collega’s en fijne begeleiding. De dingen die ik doe zijn: schoffelen, takken knippen en in de keuken helpen met stamp maken. Het allerleukste om te doen, vind ik takken knippen. Ik zit ook in de cliëntenraad van De Laarhoeve, daar bespreken we belangrijke zaken over het werken op De Laarhoeve.”

Valentijn:
“Het is gezellig werken op de Laarhoeve. Ik vind het werk leuk, goede begeleiding en heb fijne collega’s. Het werk is verschillend. Ik ben sous-chef in de keuken en help Riet met het werk in keuken. Het leukste vind ik pauze houden. Maar het allerliefste zorg ik ervoor dat alle materialen op hun plaats staan. In de zomer help ik Lia, John of Ineke ook wel eens buiten.”

Kevin:
“Het is gezellig werken op De Laarhoeve, de collega’s en de begeleiding zorgen daarvoor. Niet alle werkzaamheden zijn even leuk. Wat ik doe, is erg verschillend. Ik zorg voor de beestjes, maar ik help vaak ook Jac of John met de zwaardere klussen. Het allerleukste werk vind ik in de zomer het gras maaien met de zitmaaier.”

Lucia:
“Ik ga graag naar De Laarhoeve toe. De begeleiders zijn erg aardig en gezellig en de collega’s ook. Het liefst ben ik bezig met appels te schillen en buiten te werken, maar boven knutselen vind ik het leukst om te doen.”

Lenie:
“Het is leuk werken op De Laarhoeve. Ineke plagen, dat blijft leuk. Ik heb verschillende taken: koffie en thee zetten, afwassen en poetsen. Af en toe werk ik ook buiten. Het leukste werk vind ik etiketten plakken op potjes.

Bastiaan
“Ik vind eigenlijk alle werkzaamheden op De Laarhoeve prettig om te doen. Het leukste vind ik hout klieven en dat je andere mensen tegenkomt op het terrein van De Laarhoeve, waar je dan even een praatje mee kan maken.”

Ferd
“Ik ga graag naar De Laarhoeve toe. Ik ga dan dingen doen. Houtjes knippen voor insectenhotels. Vanaf volgende week kom ik vier dagen werken en dat vind ik fijn. Ik kan dan lekker op de fiets naar mijn werk, sportief hé?

Jeroen
“Het is wel leuk hier. Het is afwisselend werk en de mensen zijn aardig. Ze verkopen hier goede producten en het is een leuk winkeltje.”