Op De Laarhoeve staat hoogwaardige zorg en persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel. In een natuurlijke en groene omgeving wonen en werken, geeft de rust die mensen met een verstandelijke beperking nodig hebben. De Laarhoeve wil voor deze mensen met dit bijzondere woonproject, bijdragen aan een nog betere kwaliteit van leven.

Permanente woning
De Laarhoeve biedt met het realiseren van deze woningen een nieuw thuis voor 24 medewerkers. Iedere bewoner krijgt een eigen kamer en kan daarnaast gebruik maken van de gemeenschappelijke ruimtes. De Laarhoeve creëert met dit project een veilig thuis, en draagt zorg voor de veiligheid en het comfort van de bewoners.

24 uurs-zorg
Op De Laarhoeve werkt een zeer professioneel en deskundig team, die 24 uur per dag optimale zorg aan de bewoners kan bieden. Met persoonlijke begeleiding, wil het team een gevoel van veiligheid en geborgenheid creëren.

Persoonlijke ontwikkeling bewoners
De Laarhoeve verbindt zich aan een belofte van een nieuwe benadering op het gebied van ondersteuning (coaching), participatie (volwaardige verantwoordelijkheid) en personeel (één team met één taak). De term ‘ontwikkeling’ heeft op de Laarhoeve een brede betekenis; van het volgen van scholing op het gebied van zelfstandigheidsvaardigheden tot het maken van een nieuw streekproduct. Maar ook het leren omgaan met werkdruk, taken in het huishouden, of het bouwen aan een sociaal netwerk. Lees meer over werken op de Laarhoeve.

Je kunt je nu aanmelden voor het woonproject.