de zorgboerderij bezoeken

Onze ontwikkelboerderij is een plek voor mensen met speciale talenten. Vroeger waren wij een zorgboerderij, tegenwoordig een ontwikkelboerderij. In alles wat wij doen kijken wij eerst naar de mensen, hun ontwikkeling en de omgeving, de rest volgt dan vanzelf. We staan als zorgboerderij midden in de maatschappij en zijn daarom overdag toegankelijk voor bezoekers. Op ontwikkelboerderij De Laarhoeve kan je van alles zien en beleven:

  • stel zelf het mooiste boeket samen en pluk verse bloemen in onze pluktuin
  • pluk zelf verse frambozen en bramen en binnenkort misschien zelfs kiwibessen
  • je wandelt via Kerkepad naar het natuurgebied het Diessens Broek en geniet ondertussen van onze boomgaard of rust uit op een bankje

Wij verzorgen rondleidingen van ongeveer anderhalf uur voor groepen vanaf 10 personen. Kosten: 10 euro per persoon (inclusief koffie/thee en een attentie).

De Laarhoeve denkt graag met je mee over je teamuitje, teambuilding dag. Een workshop jam maken, barbecue of boeket maken, bij ons is veel mogelijk. 

zelf bloemen plukken in onze pluktuin

In onze grote pluktuin stel je voor weinig geld je eigen boeket samen. We hebben volop verse bloemen en in de zomermaanden kan je er bramen en frambozen plukken. Er staan geldkistjes klaar waar je geld in kunt doen, dus óók in de avonden en weekenden kan je bij ons terecht voor een bakje verse bramen en een mooi boeket.

vergaderen op de zorgboerderij

Ontwikkelboerderij De Laarhoeve heeft een ruime, functionele vergaderruimte voor maximaal 40 personen. De vergaderruimte kan op verschillende manieren worden ingedeeld en beschikt over eigen faciliteiten, een goede wifi-verbinding, keukentje, koffie- en theehoek.

Natuurlijk maken we je vergadering op ontwikkelboerderij De Laarhoeve zo aangenaam mogelijk en serveren wij bij de koffie wat lekkers. Een boerenlunch met huisgemaakte soepen en eigen jammen of een avondprogramma met diner, het is allemaal mogelijk.

Maar reserveer zeker wat tijd te reserveren voor een wandeling over het terrein en een gesprekje met onze collega’s met speciale talenten.

pluspunten van vergaderen bij de Laarhoeve

  • landelijk gelegen op nog geen half uur van Eindhoven en Tilburg
  • bijzonder vergaderen, verzorgd door mensen met speciale talenten
  • lekker vergaderen en eten zonder poespas

groepsactiviteiten en teambuilding

De Laarhoeve denkt graag met je mee over je groepsactiviteit. Een workshop jam maken, barbecue of boeket maken, bij ons is veel mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

kookworkshops volgen

Ontwikkelboerderij De Laarhoeve heeft een ruim opgezet proeflokaal De Kromme Pollepel waar je met ongeveer 25 mensen een kookworkshop kan volgen. Sluit je dag hard werken met je team hier af met een heerlijke kookworkshop. De ruimte wordt ook verhuurd aan koks die kookworkshops houden en cateraars die hier hun catering bereiden. Het proeflokaal is volledig uitgerust met een steamer, twee gasgestookte 6-pits fornuizen, friteuse, vaatspoeler, staafmixer, snijmachine, weegschaal en keukenmachine.

Pluspunten van koken bij de Laarhoeve

  • Een landelijke plek nog geen half uurtje vanaf Eindhoven en Tilburg
  • Genieten van Bourgondische gastvrijheid

beschikbaarheid vergaderruimte

Bij De Laarhoeve kan je voor een ochtend, middag of avond een functionele vergaderruimte huren (tot 40 personen). Hier zie je de beschikbaarheid. Mocht de vergaderruimte geboekt zijn op de datum van jouw keuze, neem dan even contact met ons op. Wellicht kunnen we wat schuiven met de planning.

MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Onze prijzen

Vergaderruimte huren
Een dagdeel (4 uur): 50 euro
Twee dagdelen (8 uur): 75 euro

Koffie & theearrangement (inclusief versnapering)
1 dagdeel 5,00 euro
2 dagdelen 7,50 euro

Boerenlunch: 9,50 euro
Luxe boerenlunch: 15,00 euro

Anderhalf uur rondleiding: 10,00 euro met een minimum van 10 deelnemers.

Kookworkshop
Tot 10 personen: 40 euro
Vanaf 10 personen extra kosten 20 euro

Alle prijzen zijn per persoon.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

wij zijn aan het werk op

Maandag
09:30 - 16:30 uur
Dinsdag
09:30 - 16:30 uur
Woensdag
09:30 - 16:30 uur
Donderdag
09:30 - 16:30 uur
Vrijdag
09:30 - 16:30 uur

De Laarhoeve

Laarstraat 16, 5087 BG Diessen
+31 13 504 4744
info@delaarhoeve.nl
Copyright © delaarhoeve.nl | Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites