Vacature: magazijn medewerker bij De Laarhoeve

De Laarhoeve is een unieke ontwikkelboerderij in Diessen voor mensen met een verstandelijk beperking. Van eieren, groente en fruit maken wij lekkere producten zoals jam, ketchup en omeletten.

Dit doen wij onder eigen naam De Laarhoeve en in opdracht van anderen. Onze producten vind je onder meer in delicatessenwinkels, hotels en horeca. In onze uitgebreide, professionele verwerkingskeuken produceren jaarlijks ongeveer 200.000 potten jam. Wij groeien zoeken daarom een magazijnmedewerker.

Magazijn medewerker

Wil jij graag aan de slag in een magazijn? Bij ons werk je fulltime in een magazijn van maandag tot en met vrijdag. Je werktijden zijn maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 uur en 18.00 uur. Je bewaart de producten op een juiste manier in ons magazijn. Je doet de laatste kwaliteitscontrole en controleert bestellingen. Je verpakt de bestellingen in dozen en zet ze klaar voor klanten. Je houdt ook in de gaten dat we voldoende verpakkingsmaterialen en glaswerk hebben om te kunnen produceren. Als je tijd over hebt help je met bijvoorbeeld het etiketteren van potten jam. Je werkt samen met onze productiekoks Riet en Elia. Het team bestaat verder uit een administratief medewerker en twee begeleiders.

Jouw profiel

  • Je schrikt niet terug voor een beetje fysiek werk
  • Havo of MBO diploma en wat er werkervaring, bijvoorbeeld als magazijnmedewerker
  • Je bent een aanpakker en werkt nauwkeurig
  • Als het nodig is werk je gewoon een uurtje door
  • Je bent sociaal ingesteld en vindt het leuk om met mensen om te gaan

Wat je bij ons mag verwachten?

Je krijgt een leuke werkomgeving waar mensen met verschillende soorten talenten samen werken. Bij ons werk je in dagdienst en je krijgt een salaris tussen €1.600 en €1.700 bruto per maand, afhankelijk van ervaring. Je maakt kans op vast contract en kunt na een jaar groeien in salaris naar ongeveer €1.850.

Wil je meer weten? Bel dan even met Judy Kerkhofs op 013-5044744 of stuur haar een e-mail op judy.kerkhofs@delaarhoeve.nl. Het is mogelijk om een rondleiding te krijgen op onze ontwikkelboerderij (Laarstraat 16 5087 BG Diessen).

wij zijn aan het werk op

Maandag
09:30 - 16:30 uur
Dinsdag
09:30 - 16:30 uur
Woensdag
09:30 - 16:30 uur
Donderdag
09:30 - 16:30 uur
Vrijdag
09:30 - 16:30 uur

De Laarhoeve

Laarstraat 16, 5087 BG Diessen
+31 13 504 4744
info@delaarhoeve.nl
Copyright © delaarhoeve.nl | Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites