kookworkshop en catering

Ben jij als kok op zoek naar een ruimte om samen met je gasten een kookworkshop te organiseren? Bij De Laarhoeve kan je ons ruim opgezette proeflokaal De Kromme Pollepel op flexibele basis huren voor je kookworkshop. Als food professional vind je bij ons alles om leuke kookworkshops te houden. Maar de ruimte leent zich ook uitstekend voor cateraars die op zoek zijn naar een praktische, goed ingerichte ruimte voor professionele catering,

Het proeflokaal is professioneel uitgerust met een steamer, twee gasgestookte 6-pits fornuizen, friteuse, braadslede, kookketel (30 liter), verpakkingsmachine, vaatspoeler, staafmixer, snijmachine, weegschaal en keukenmachine. Alles is in huis dus voor een fijne kookworkshop of professionele catering.

professionele catering

Als kok weet jij natuurlijk heel goed wat jouw gasten lekker vinden. Maar waar vind je een kookstudio waar je prettig en professioneel kunt koken? In ons proeflokaal verzorg je gemakkelijk en hygiënisch jouw catering. Het ruim opgezette proeflokaal de kromme pollepel biedt jou het werkgemak en de apparatuur om efficiënt te werken aan jouw catering. Zo beschikken we over een ruime koeling, veel werkruimte en je kan voor de deur parkeren. Ook is het mogelijk om jouw gerechten vacuüm of met gas te verpakken zodat je ze langer vers kan houden.

Wij bieden een fantastisch proeflokaal met alle faciliteiten voor de kok die een kookstudio zoekt. We nemen ook de schoonmaak uit handen. Zo bespaar jij tijd, hoef je niet te investeren in apparatuur en kan jij je 100% concentreren op je smaakvolle catering en tevreden klanten.

Voor catering zijn wij alle werkdagen vanaf 08.30 geopend (in overleg ook in de weekenden en ’s avonds). Voor €250,- per dagdeel (inclusief schoonmaak) bereid jij als cateraar in jouw eigen professionele keuken de mooiste gerechten voor je gasten. 

kookworkshops organiseren

Ben je een kok die kookworkshops organiseert of denk je er over na om daar mee te beginnen? De Laarhoeve heeft een praktisch, ruim opgezet proeflokaal de kromme pollepel waar je voor ongeveer 25 gasten een kookworkshop kan organiseren. Zo kan jij eenvoudig en zonder veel gedoe zelf een kookworkshop organiseren. We zijn alle werkdagen vanaf 08.30 uur geopend. In overleg zijn we in de weekenden en ’s avonds open. Vanaf €250,- per dagdeel (inclusief schoonmaak) beschik je over je eigen professionele keuken waar jij samen met jouw gasten de lekkerste gerechten klaar maakt.

werken aan je productieproces of recept

Als kok of voedselproducent werk je aan een beter recept, beter productieproces en een betere smaak. Ons proeflokaal de kromme pollepel huur je 1 of meer dagdelen om te werken aan je recepten of productieproces. De volledige ruimte staat tot je beschikking zodat je ongestoord in een professionele keuken op zoek kunt naar het ideale recept of productieproces. Als je dat wil denkt onze keukenbrigade natuurlijk graag met je mee.

De Kromme Pollepel is te huur voor €250,- per dagdeel (inclusief schoonmaak). Voor ondersteuning door een collega van onze keukenbrigade rekenen we €35,- per uur.

proeflokaal de kromme pollepel is uitgerust met:

 • kookketel (kookcapaciteit van 30 kg)
 • steamer
 • tomatenzeef
 • braadslede
 • pannekoekencarroussel
 • fornuizen (twee 6-pits op gas)
 • koelcel en vriezer
 • vacumeer apparaat
 • lopende band
 • koelbak
 • diversen (staafmixer, snijmachine, weegschaal, keukenmachine)

beschikbaarheid van proeflokaal de kromme pollepel

De Kromme Pollepel is te huur voor €250,- per dagdeel (inclusief schoonmaak). Voor ondersteuning door een collega van onze keukenbrigade rekenen we €35,- per uur.

wij zijn aan het werk op

Maandag
09:30 - 16:30 uur
Dinsdag
09:30 - 16:30 uur
Woensdag
09:30 - 16:30 uur
Donderdag
09:30 - 16:30 uur
Vrijdag
09:30 - 16:30 uur

De Laarhoeve

Laarstraat 16, 5087 BG Diessen
+31 13 504 4744
info@delaarhoeve.nl
Copyright © delaarhoeve.nl | Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites