meer waarde voor telers

Als teler ben je trots op je groente en fruit en daar mag iedereen van genieten. De foodprofessionals van De Laarhoeve hebben twintig jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van smaakvolle streekproducten. Ze denken graag met je mee hoe je nog meer waarde geeft aan jouw groenten en fruit. Wij helpen je met het creëren van een mooi eindproduct voor de consument. Soms starten we met jouw uitgewerkte recept maar onze keukenbrigade ontwikkelt met evenveel plezier voor jou een volledig nieuw product. Voorbeelden van succesvolle samenwerkingen zijn Marie-Jetjes van Natuurlijk Tomaat, exclusieve marmelades voor TLANT en de omeletten voor Lekker’nei.

De Laarhoeve kan je ondersteunen bij het:

  • verwerken van producten (snijden, malen, zeven, verhitten, koelen)
  • ontwikkelen van recepten en ingrediëntenlijst
  • verbeteren van smaak en of houdbaarheid
  • advies omtrent etikettering en prijsbepaling
  • verlagen productie- en verpakkingskosten
  • ontwikkelen van het productieproces
  • pasteuriseren en verpakken (in bakken, kookzakken en conserven)
  • het organiseren van smaaktesten
  • bepalen voedingswaarde, Brix, Ph-waarde en THT-datum
  • opslag en distributie

professionele productverwerking

De Laarhoeve beschikt over een professionele productiekeuken. Met onze jarenlange ervaring in verwerken, conserveren en verpakken geven wij jouw product meerwaarde. Ons team verwerkt flexibel kleinschalige batches van 100 kg maar draait met evenveel gemak grote productievolumes zoals 50.000 potten jam. Wij hebben ervaring met soepen, pastasauzen, jammen, ragouts, tapenades, conserven, chutney, relish & ketchup, omeletten en weckproducten.

  • spoellijn
  • steriele opslag
  • verpakkingsmaterialen
  • magazijn voor gereed product
  • afvullijn
  • etiketprinter
  • 5 kookketels
  • cutter
  • steamer
  • zeef
  • 4 koelcellen en 2 vriescellen

proeflokaal De Kromme Pollepel

Ben je al een tijdje aan de slag met het produceren van bijvoorbeeld jam, ketchup, soep of pindakaas maar loop je vast in je thuiskeuken? Kom werken in onze volledig uitgeruste productieruimte De Kromme Pollepel. Je kan zelfstandig werken volgens je eigen aanpak. Maar dan in een professioneel uitgeruste, professionele keuken die volledig tot jouw beschikking bestaat. In het proeflokaal De Kromme Pollepel werk je in een professionele keuken ongestoord aan je ideale recept, productieproces of product. En als je dat wil helpt onze keukenbrigade je graag mee.

Proeflokaal De Kromme Pollepel is te huur voor €250,- per dagdeel (inclusief schoonmaak). Voor ondersteuning door een collega van onze keukenbrigade rekenen we €35,- per uur. Bekijk de beschikbaar hier.

Wil je weten wat De Laarhoeve voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met Judy Kerkhofs op administratie@delaarhoeve.nl of 013-5044744 om de mogelijkheden te bespreken.

Het proeflokaal De Kromme Pollepel is uitgerust met:
  • kookketel (kookcapaciteit van 30 kg)
  • steamer
  • tomatenzeef
  • braadslede
  • pannekoekencarroussel
  • fornuizen (twee 6-pits op gas)
  • koelcel en vriezer
  • vacumeer apparaat
  • lopende band
  • koelbak
  • diversen (staafmixer, snijmachine, weegschaal, keukenmachine)

wij zijn aan het werk op

Maandag
09:30 - 16:30 uur
Dinsdag
09:30 - 16:30 uur
Woensdag
09:30 - 16:30 uur
Donderdag
09:30 - 16:30 uur
Vrijdag
09:30 - 16:30 uur

De Laarhoeve

Laarstraat 16, 5087 BG Diessen
+31 13 504 4744
info@delaarhoeve.nl
Copyright © delaarhoeve.nl | Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites